fbpx

Behandelingen

Wanneer je door een van de specialisten van Beauty at Home je hand- of teennagels laat doen zit daar altijd verzorging bij. Dit betekent dat je nagels gevijld worden, je nagelriemen verzorgd worden en daarna worden gevoed met een crème. De focus bij alle behandelingen ligt op kwaliteit, verzorging en betrouwbaarheid. Alle specialisten zijn uitgebreid gescreend en diploma’s worden bekeken.

Hieronder kun je zien welke behandelingen we aanbieden. Mocht je een ander verzoek hebben, met meerdere personen tegelijk zijn of zowel je handen als je voeten willen laten doen, laat dit ons dan weten bij het plaatsen van de boeking.

Alle prijzen staan bij Afspraak maken

Gellak handen

Bij deze behandeling worden je nagels en handen verzorgd doormiddel van vijlen naar wens, nagelriemen terugdrukken en insmeren met een voedende crème. Je kunt een kleur kiezen voor de gellak en deze wordt doormiddel van een UV lamp verhard op je nagels. De lak blijft daardoor lang zitten en kan tegen een stootje en gaat meestal 3 weken mee.

Gellak handen + verwijderen 

Bij deze behandeling wordt ook de oude set van je nagels verwijderd.

Gellak voeten

Bij deze behandeling worden je nagels en voeten verzorgd doormiddel van vijlen naar wens, nagelriemen terugdrukken en insmeren met een voedende crème. Je kunt een kleur kiezen voor de gellak en deze wordt doormiddel van een UV lamp verhard op je nagels. De lak blijft daardoor lang zitten en kan tegen een stootje.

Gellak voeten + verwijderen 

Bij deze behandeling wordt ook de oude set van je nagels verwijderd.

Acryl handen

Bij deze behandeling worden je nagels en handen verzorgd doormiddel van vijlen naar wens, nagelriemen terugdrukken en insmeren met een voedende crème. Je kunt een kleur kiezen voor de acryl en wordt door de specialist op je nagels gezet. Indien gewenst kan ze ook een tip zetten waardoor je nagels verlengen. De lak lang zitten en kan tegen een stootje.

Acryl handen + verwijderen 

Bij deze behandeling wordt ook de oude set van je nagels verwijderd.

Nagellak handen

Bij deze behandeling worden je nagels en handen verzorgd doormiddel van vijlen naar wens, nagelriemen terugdrukken en insmeren met een voedende crème. Je kunt een kleur kiezen voor de nagellak en deze wordt door de specialist aangebracht.

Nagellak voeten

Bij deze behandeling worden je nagels en voeten verzorgd doormiddel van vijlen naar wens, nagelriemen terugdrukken en insmeren met een voedende crème. Je kunt een kleur kiezen voor de nagellak en deze wordt door de specialist aangebracht.

Alle prijzen staan bij Afspraak maken

Ontvang een voucher van -50% op je eerste behandeling!

Beauty at Home